From Russia wid love

Szent Pétervári félévem története...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2010.01.08. 22:48 Schocex

Csőre tölts

Sok mident láttam már eddig is és kevés dolgon lepődöm meg az utóbbi időben de ma volt két élményem amit muszáj megosztani mert annyira jól szórakoztam és mert mellesleg annyira buta dolgokról van szó.

1. Mindenhol a városban méteres jégcsapok lógnak a házak tetejéről meg ereszeiről azt tudni kell a sztorihoz. Megyek azt utcán eccercsak látom, hogy Júra, Szergej, Iván meg Ványa nagyon sasolják az eget. Ahogy közelebb értem láttam, hogy felsőbb utasításra egy kiszuperált szovjet légpuskával próbálják lepuffogni a jégcsapokat az ereszről. Majd beszartam a röhögéstől.

2. A csapvíz nem épp elsőosztályú ezért 5 literes kannás vízzel főzünk teát meg ilyesmi. Nagy műanyag palack kék papiros rányalva semmi extra. Valamelyik atomfizikus a helyi supermarketben úgy gondolta, hogy jó ötlet kirakni az ételekhez elég közel nagyon hasonló 5 literes palackokat. George barátom nem is figyelt oda nagyon, reflexből tette a kosárba a cuccot. Már éppen nekilátott volna teát főzni amikor kiderült, hogy hát bizony ez fagyálló folyadék, a gond csak az volt, hogy megkóstolta a szerencsétlenje. Nem nyelte le hála istennek, de nem örömködött azt elárulhatom. :)

Na mára ennyi, az északi körutam pedig majdnem véglegesen így néz ki:

Riga, Tallin, Helsinki, Stockholm, Helsinki, Pétervár

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://schocex.blog.hu/api/trackback/id/tr931657956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása