From Russia wid love

Szent Pétervári félévem története...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

2009.09.17. 21:36 Schocex

Lakásavató

Na hölgyek, urak, tegnap megvolt az első parti a szobánkban, mondhatni lakásavató volt. Az este igazából egy szobavacsival kezdődött, ami elég jóra sikeredett. Előételnek lazac, aztán steak meg saláta, szóval kihoztuk a maximumot a konyhából. Körbeálltuk az asztalt és mindenki a saját nyelvén mondott tósztot. Így hallottunk finn, cseh, francia, német majd vendégeink által kínai és szuahéli tósztot is, érdekes volt. Aztán buli, rengeteg ember, 6-8 üveg vodka és végtelen mennyiségű sör. Jó volt a hangulat, de amikor Alex és Mika veszett részegre itták magukat és úgy érezték, hogy az a világ legviccesebb játéka, ha random csbcs-ket osztogatnak a népnek úgy éreztem, hogy nehéz éjszakám lesz. Hát igazam lett, mire az emberek elmentek Felix és George már rég aludtak és rám hárult az a hálás szerep, hogy ágyba imádkozzak két nagyon részeg 90 kilós vadállatot. Képzelhetitek mennyire jó volt. Szerencsére nem volt különösebb baj velük csak időigényes meló volt.

Tegnap voltam a DataArt nevű IT cégnél. Ha valaki hallott már a Google informális munkakörnyezetéről, hát ők az orosz Google. 150 programozó és fejlesztő egy nagy összefüggő teremben dolgozik a gépek előtt, a falakon mindenhol poszterek és zászlók. A kávézóban csocsóasztal, kanapé, könyvek, sakk, playstation és guitar hero szóval minden ami informatikus szem szájnak ingere. Elég laza munkahely, a rugalmas munkaidőről és egyéb dolgokról nem is beszélve.

De holnap nyakkendőt kötök és irány a Pricewaterhouse Coopers valamint az amerikai kereskedelmi kamara.

Jah és 23án éjjel Moszkvába megyek vonattal, juhééé

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://schocex.blog.hu/api/trackback/id/tr431389447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása