From Russia wid love

Szent Pétervári félévem története...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2009.12.13. 17:30 Schocex

Szergej Banderas

Az a baj a vendégkönyvekkel, hogy ott hevernek aztán jön valaki és valami vicceset akar beleírni, de az esetek 110 %-ában nem jön össze a dolog. Hát pénteken kedves finn szobatársam volt olyan jófej és megpróbálta kifinomult humorát megosztani azokon a bizonyos lapokon. Szóval péntek este van, nem történik semmi mert szombatra nagy buli van előtervezve, tehát pihi nyugi csönd. Alex már alszik és még dolgozgatok meg időt baszok el. Lefekszel aludni, miden csodás, az igazak álmát alszod, holnap reggelre be van tervezve az ébresztő és a friss és fitt állapotban előírt munkamennyiség. Hajnali 5 óra van, jön a tulok finn mocsok részegen, mondanom se kell elefánt a porcelánboltban. Gyakorlatilag berúgja az ajtót majd betuszkolja rajta újdönsült barátait is. És akkor itt jön a kérdés, hogy csak nekem szar a humorérzékem vagy ténneg az a tendencia itt, hogy a nálam jó 5-6 évvel idősebb embereknek annyi eszük van, mint egy szerencsétlen planktonnak !? Merthogy a marhája kitalálta, hogy milyen jó vicc az, ha hajnalok hajnalán a lépcsőházból összevakar egy félrészeg oroszt, aki az ágyam végében El Mariachit játszik egy gitárral a kezében persze mindezt pusztán azért, hogy jobban tudjak aludni ! Nem kicsit voltam ideges és amikor másodszori ordításra sem hagyták abba, komolyan gondolkoztam rajta, hogy valakit megölök ! Tehát a napom persze el lett cseszve, mert hát időben azt nem sikerült felkelni, munkát azt nem sikerült elvégezni, de örülünk, hogy Mikának sikerült jót mulatni, aztán 10 órát úgy horkolni, hogy aszittem megsüketülök. Persze értem én, hogy részeg meg minden és abban a pillanatban jó viccnek tűnt, de könyörgöm azt hittem ezeken a dolgokon átestünk már a középiskolában. Úgy tűnik nem. És meg kell mondjam, nem nagyon törte magát másnap, hogy bocsánatot kérjen, elintézte egy szimpla Sorry a tegnap estéért ! kommenttel.

Nagylevegő, nyugalom.

A szombat viszont elég jó móka volt, elő karácsonyi partit tartottunk a 16.-on a folyosón. Mindenki hozott valami sütit vagy kaját, volt forralt bor meg finn glügi ami forraltbor + vodka ! Ezenkívül mindenki hozott valami apróságot és ajándék tombola volt. Nagyon jól éreztük magunkat, mikulássapkában flangált mindenki és karácsonyi dalokat hallgattunk. A bulinak persze a biztonsági szolgálat vetett véget mivel csak a 3 alapvető szabályt nem sikerült betartanunk (nem mintha be akartuk volna tartani őket), nincs pia, nincs zene és nincs rendbontás a koliban ! Persze aztán irány a város, buli hajnalig. Ma meg persze az időbeosztásom van szanaszéjjel zuhanva ! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://schocex.blog.hu/api/trackback/id/tr431594582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása